komen

July 5, 2008

PostHeaderIcon Salam Kaunselor Malaysia

Salam buat semua kaunselor di seluruh tanah air, dan salam teristimewa buat kaunselor terpilih dari sluruh Malaysia yang telah datang ke Hotel Goldcourse Klang selama 4 hari minggu sudah.

Tahniah,anda bukan sebarangan orang, antara satu negeri, andalah antara 10 yang terpilih, tidak syak lagi, anda memang bernilai disisi orang lain. Amacam dengan Excel Pelaporan ekaunseling? Masih pening? haha, biasa lah tu...

Hari ni saya sempat melihat beberapa blog anda yang sudah pun dibuat tempoh hari. Pada awalnya saya melihat tiada perubahan sangat, melainkan beberapa orang yang mempunyai minat. Yang lain saya rasa masih pening kapal terbang. Baru turun pesawat.

Baiklah, untuk lebih baik lagi, telah saya uploadkan bahan power point tambahan, bagaimana membina blog, menambah posting, merubah template dan kolom 3. semuanya ada dalam blog saya,
http://norish77.blogspot.com.

Untuk makluman, banyak jugak alamat blog yang saya terima tetapi tidak ada pun sebenarnya blog itu, mungkin belum buat atau salah alamat. Andai kata tuan puan terbaca artikel ini, tolong hantarkan alamat blog anda ke kotak dialog saya untuk link list.

Sila pergi ke sebelah kiri paling atas, kemudian download dan perhatikan, andai tak juga faham, boleh hubungi saya melalui blog yang tertera.Selamat Maju Jaya.

Apa cerita di sana?


Free chat widget @ ShoutMix

Renungan


Bunga-bunga dunia
hanyalah tipuan
walaupun gemerlap dengan hiasannya
Kebaikan yang terbesar
hanya nanti di akhirat
Aunbin Abdillah


Biarkan hari-hari
bertingkah semaunya
Buatlah diri ini rela ketika
Ketentuanya bicara
Dan jangan gelisah
Dengan kisah malam
Tidak ada kisah
Didunia ini yang abadi
Imam Syafi'i

Iman itu laut
Cintailah ombaknya
Iman itu api
Cintailah panasnya
Iman itu salju
Cintailah dinginnya
Iman itu sungai
Cintailah arusnya

Hidup ini penuh liku-liku
Ada suka dan ada duka
Dari itu jadilah insan yang bertakwa
Agar dapat mentadbir dengan bijaksana

Blog Archive